Visuvi-huivi, Marjatta

Puolukkainen ja lämmin Marjatta-huivi on kudottu punaisen eri sävyillä ja sen sidoskuvio on pyörteinen. Nimensä huivi on saanut äidiltäni, hänen toisesta nimestään. Marjatta on sukupolveni monen äidin nimi, jolla on tarina myös Kalevalassa.

Marjatta-huivi on iso, syliinsä ottava huivi. Sen mitat ovat 56 x 220 cm. Huivin kuteet olen värjännyt veri- ja verihelttaseitikeillä ja aavistuksella kokenillia, värikirvaa.

Marjatta-huivi on myynnissä ja varattavissa, mutta huivin luovutus on vasta loppusyksystä -21, jolloin se vapautuu Modus ry:n 20-vuotisjuhlanäyttelystä Pirkkalasta.

Marjatta-huivi on tänä vuonna mukana kolmessa näyttelyssä: maaliskuussa Äidille, äideille -näyttelyssäni Mäntän Taito-keskuksessa ja toukokuussa Modus ry:n jurytetussa 20-vuotisjuhlanäyttelyssä Tampereen vanhassa kirjastotalossa, Laikussa, ja syksyllä vielä Pirkkalan Galleria 2:ssa.

Koko: 56 x 220 cm (+ hapsut)

Materiaali: Loimilanka on suomenlampaan kampalankaa, jonka on kehrännyt Pirtin Kehräämö. Loimi on luonnonmustaa eli siinä on aavistus ruskeaa. Kudelangan on kehrännyt Virtain Villa. Kude on värjätty pääosin Visuveden metsien seitikeillä, mutta osassa väreistä on myös kokenillia, joka on kasvivärjäykseen lukeutuva kirva.

Hinta: 340 € (sis. alv 24 %)

Visuvi logo